Pamukören Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak ,eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ,hizmetin yürütüldüğü çevrede, eğitim , bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim – öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak , onların sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Başarılar:

Saatler: Okulumuz tekli sitem olduğundan 08:50 de ders başlayıp 15:10 da bitmektedir
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02563792012

WEB - https://pamukorenoo.meb.k12.tr

Adres - PAMUKÖREN MAH. MEHMET ÖZALP(PAMUKÖREN) BUL. PAMUKÖREN ORTAOKULU NO: 103/2 KUYUCAK / AYDIN

Öğretim Şekli :Tekli Sistem

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yarım saatte bir Birlik otobüsleri kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 67 km. İlçe Merkezine 8 km. mesafededir.