NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES PROJE EKİBİMİZ YENİ YILINIZI KUTLUYOR

NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES PROJE EKİBİMİZ YENİ YILINIZI KUTLUYOR

13.12.2023 136

13-12-2023

 NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES PROJE EKİBİMİZ YENİ YILINIZI KUTLUYOR

Avrupa genelinde 32 öğretmenin ortaklaşa yürüttüğü eTwinning projemizin çalışmaları ürünlerini vermeye başladı.

Bu projemiz ile eski zamanlarda dünya genelinde yeni yılın nasıl kutlandığını, ne gibi gelenekler olduğunu araştırırken farklı kültürler ile etkileşimde bulunduk; benzerliklerimiz farklılıklarımızı gördük. Yaptığımız çalışmalarımızda kullandığımız araçlar ile yaratıcı ve öğretici sunumlar hazırlayan öğrencilerimiz aynı zamanda güvenli internet kullanımı hakkında da farkındalık kazanmaya devam ettiler. Aynı zamanda, bu projemiz ile öğrenmekte olduğumuz yabancı dili gerçek hayatta kullanma imkanımız da oldu.

Uzun bir süredir üzerinde tüm üyelerimiz ile ortaklaşa çalışmakta olduğumuz NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES / ESKİ ZAMANLARDA YENİ YIL KUTLAMALARI ile ilgili sunumumuzu tamamladık ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

https://www.canva.com/design/DAFvYcpvCFU/view#3 

Hazırlamakta olduğumuz bir ortak çalışmamız da ana dillerimizden oluşan bir ortak şarkı kitabı. Bu kitabımız Ocak ayında tamamlanmış olacak, ancak yaklaşan yeni yılın heyecanı ile NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES Pamukören proje ekibi (Işıl, E. Eylül, Nergiz, Furkan, Elçin, Cemre ve Emine TOPDAL ) olarak kitabımızda yayınlanacak olan şarkımızı sizinle paylaşmak istedik.

https://www.youtube.com/watch?v=3gizkcKHNrk 

Hepinize, tüm dünyaya sağlık, neşe ve barış getiren bir yıl diliyoruz.

NEW YEAR’S DAY IN OLD TIMES proje ekibi.